Betoniere Limex


In constructii instrumentele numite betoniere sunt absolut necesare pentru confectionarea betonului. Companiile care produc si comercializeaza betoniere sunt numeroase si ofera cu preponderenta produse de calitate. Este recomandat totusi sa efectuati un studiu de piata inainte de a porni in cautarea betonierei perfecte pentru lucrarea dumneavoastra.


Cand ne referim la betoniere Limex ne gandim automat la calitate si functionalitate. Varietatea in care sunt acestea prezente pe piata va permit sa achizitionati ce model vi se pare mai potrivit si care va ofera mai multe functii de care aveti nevoie. Preturi betoniere Limex variaza in functie de modelul si de puterea utilajului ales, un studiu este necesar pentru a va da seama ce fel de betoniere Limex aveti nevoie.


Majoritatea tipurilor de betoniere Limex beneficiaza de motor monofazat, care se contecteaza la reteaua de electricitate de 220-230V si 50Hz. Puterea unei astfel de betoniere Limex este de 700W, 2.6 A. Numarul de rotatii ale motorului se invarte in jurul valorii de 2650 min-1 iar cel al cuvei de 28L pe minut.


Pentru betoniere Limex foarte important este materialul din care este confectionata coroana. Modelele acestea au in general coroana din fonta. Fonta a fost aleasa pentru proprietatile ei de duritate, care confera o utilizare pe parcursul a mai multi ani. Alte proprietati ale acestor betoniere Limex sunt: fiabilitatea, greutatea mica care le face sa fie usor de manevrat si transportat si proprietatea de a fi compacte. Coroana si pinionul din fonta sunt elemente suplimentare care influenteaza in mod pozitiv raportul pret/calitate, aspect care este cel mai urmarit de catre viitorii proprietari de betoniere Limex.


Alte modele au pinionul si coroana din poliamida si sunt extrem de silentioase, motiv pentru care sunt preferate de cumparatorii care doresc sa le foloseasca in incaperii, in spatii inchise. Capacitatea betonierelor produse de aceasta marca este variabila in functie de dorintele clientului. Puteti alege in acest mod intre betoniere ce functioneaza pe curent sau pe benzina, in functie de forma combustibilului care vi se pare cea mai potrivita si mai rentabila pentru afacerea dumneavoastra.


Pentru reparatii si alte modificari pentru betoniere Limex, alte utilaje si echipamente Limex ori ale altor companii, trebuie sa solicitati ajutorul unui service autorizat. Acesta va poate furniza contra cost servicii de mentananta si piese originale de schimb pentru betoniere Limex: cadre pentru cuva, cuve, coroane din fonta sau din poliamida, sigurante pentru axul cuvei, etc.

 

Aceste servicii sunt asigurate pentru betoniere Limex care au fost achizitionate impreuna cu un certificat de garantie. In functie de reparatiile necesare pentru betoniere Limex si in functie de tipul de defectiune, certificatul de garantie poate sau nu sa acopere costurile necesare.

 

Certificatul de garatie poate de exemplu sa acopere o parte din defectiuni sau sa acopere complet, daca defectiunea este din fabricatie si nu ati observat-o decat dupa ce a iesit din garantie echipamentul, apelati la cei care au spre vanzare betoniere Limex si de la care ati cumparat utilajele defecte.Acestia ar trebui sa inlocuiasca betoniere Limex complet sau sa inlocuiasca peiesele defecte chiar daca masinaria a iesit deja din garantie, defectul fiind ceva ce dumneavoastra nu puteati evita iar ei trebuind prin primul contract de vanzare cumparare sa va ofere betoniere Limex in stare perfecta de functionare.

 

Acest lucru este valabil sau cel putin ar trebui sa fie valabil pentru orice fel de echipament, nu neaparat pentru betoniere Limex ori astfel de utilaje in general.

© www.betonierele.ro 2018 | ANPC